CCR LIBERTY LIGHT

Najlažja in najudobnejša enota v naši ponudbi. Njihova vizija je bila jasna – čim bolj zmanjšati transportno težo Libertyja in narediti enoto še bolj udobno. To je privedlo do zmanjšanja teže in velikosti, zaradi česar je Light najmanjši in najlažji rebreather, ki nudi izjemno udobje!

 

Edinstven sistem žepov za uteži, integriranih v mehko hrbtno ploščo s komponentami iz ogljikovih vlaken, zagotavlja izjemno prirezovanje in porazdelitev teže. To omogoča, da je enota izjemno lahka za potovanje, medtem ko so žepi za uteži narejeni tako, da sprejmejo vse pogosto uporabljene vrste svinčenih uteži.

 

Enota ni idealna le za potovanja, temveč tudi za vsakodnevno potapljanje. Novo izboljšano varjeno stojalo nudi stabilnost in možnost pritrditve opreme, medtem ko je enota dovolj lahka za potovanje. V primerih, ko je potrebno še lažje potovalno stojalo, je na voljo tudi lažje potovalno stojalo. BOV je vključen v vsako konfiguracijo, da omogoči najhitrejši dostop do odprtega dihalnega plina. Kot alternativo lahko izberete tudi DSV.

 

MAV-ji, nameščeni na ustniku, odpravljajo potrebo po cevi in ventilih na prsih. Zaradi njihove lege na ustniku jih je enostavno najti, saj bodo vedno na istem mestu. Najdi svoja usta = najdi svoje MAV-je.

 

Kompakten okvir rebreatherja Liberty Light zagotavlja več svobode pri gibanju glave. Zaradi mehke hrbtne plošče je enota izjemno udobna za nošenje in je primerna tudi za potapljače manjše postave. Tehta 16 kg brez jeklenk. Vzemite glavo svoje enote s seboj na letalo in teža vašega CCR v vaši prtljagi bo padla na 11 kg. Nato preprosto izposodite jeklenke na vaši destinaciji. Agregat se lahko uporablja z 2l ali 3l jeklenkami. Pri pretvorbi v Liberty Light iz druge konfiguracije lahko obdržite večino obstoječih komponent Liberty. Mini rebreather vam tako omogoča kakršno koli potapljanje brez kompromisov. 


Liberty Light kot prvi te vrste rebrether ponuja edinstven sistem žepov za uteži, integriranih v mehko hrbtno ploščo. To omogoča izjemno prirezovanje in porazdelitev teže ter omogoča, da je enota izjemno lahka za potovanja, medtem ko so žepi narejeni tako, da sprejmejo vse običajno uporabljene svinčene uteži.


Enota je zgrajena iz najboljših razpoložljivih materialov, kot je Corudra 1000 ali visokokakovostno nerjaveče jeklo iz ogljikovih vlaken, POM. Ker si resnično prizadevamo našim strankam zagotoviti najboljše, kar je na voljo.

 

Koda izdelka:

 

povpraševanje
ZAPRI

Drugi izdelki iz te kategorije

Prikaži vse izdelke
 CLASSIC FMCL CONFIGURATOR

CLASSIC FMCL CONFIGURATOR

Klasična spredaj nameščena protipljučna konfiguracija zagotavlja najboljšo učinkovitost dihanja. Roč...

več o izdelku
 CLASSIC BMCL CONFIGURATOR

CLASSIC BMCL CONFIGURATOR

Naj bodo vaše prsi proste in uživajte v še lažjem dostopu do vaših D-obročev in MAV-jev, ki se nahaj...

več o izdelku
 LIBERTY HEAVY

LIBERTY HEAVY

Enoto lahko izberete v 2 konfiguracijah. V tradicionalni postavitvi CCR s 3-litrskimi jeklenkami ali...

več o izdelku
 CCR LIBERTY SIDEMOUNT

CCR LIBERTY SIDEMOUNT

Nevtralno ploven Liberty Sidemount je edini rebreather za stransko potapljanje na trgu z vsemi plini...

več o izdelku
Apeks Chasing-Innovation Ocean Technology Systems Gralmarine Divesoft

Kontakt

REEF d.o.o.,

Vipavska c. 54,

Rožna Dolina,
5000 Nova Gorica

 

 

+386 (0)51 687 210