Buddy Phone Through-Water Transceivers (1/2 Watt Output Power)
 Buddy Phone Through-Water Transceivers (1/2 Watt Output Power)  Buddy Phone Through-Water Transceivers (1/2 Watt Output Power)  Buddy Phone Through-Water Transceivers (1/2 Watt Output Power)  Buddy Phone Through-Water Transceivers (1/2 Watt Output Power)

Buddy Phone Through-Water Transceivers (1/2 Watt Output Power)

Buddy Phone z uporabo tehnike digitalne obdelave signalov (DSP) ustvarja brezkompromisno jasnost govora.
Buddy Phone® D2 se od našega standardnega Buddy Phone razlikuje po digitalnem nadzoru in ima nekaj
fantastičnih funkcij, kot so: glasovni meni za vodenje prilagodite glasnost, spremenite iz kanala A v kanal B ali vstavite Buddy Phone v neprekinjeni način prenosa glasu.

Glasovni meni: Ko se potopite s telefonom D2 Buddy, boste slišali govorni sistem: "Buddy Phone ON, frekvenca A (B), kanal ena (štiri), glasnost visoka (srednja, nizka)", odvisno od predhodnega potopa nastavitve. Sprememba nastavitve je enostavna in jo je mogoče izvesti pod vodo.
Trikrat hitro pritisnite stikalo Pritisni in govori (PTT) in zadržite tretji pritisk, dokler ne slišite "glavni meni - glasnost, kanal, neprekinjeni prenos."
Ko slišite izbiro v glavnem meniju, preprosto pritisnite PTT, da izberete eno od izbire. Enota opravi izbiro in se vrne v način sprejema.
Če izbire ne izvedete, ko se meni dvakrat ponovi, telefon D2 Buddy izstopi iz glavnega izbirnega menija in se vrne v sprejemni način (za podrobnejšo razlago glejte priročnik za operaterje - opomba: neprekinjeni način prenosa uporabniku omogoča, da govorite, proste roke. To so zahtevali številni ustvarjalci filmov in znanstveniki, ki pogosto govorijo na kamero).

Skupno je ta telefon D2 Buddy najsodobnejša in OTS tehnologija.
Preberi več
 
 


+386 (0)51 687 210
košarica (0)
SKUPAJ: 0,00 € Zapri Na blagajno
NOVICE
arhiv novic
 
19. 01. 2019
 

SUEX

DPV MONITOR - Wireless DPV data receiver - DPV and wrist mounting - One touch functions activation - Minutes ...

 
19. 01. 2019
 

SUEX

DPV MONITOR - Wireless DPV data receiver - DPV and wrist mounting - One touch functions activation - Minutes ...